Diplome

Cursurile de fotografie, php, web design sau grafica organizate de Avantaj Consulting sunt acreditate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin A.N.C.(fost C.N.F.P.A - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ) care indeplineste rolul de autoritate nationala pentru calificari. ( http://www.cnfpa.ro )

Diploma eliberata in urma absolvirii cursului este cu recunoastere profesionala conform legislatiei in vigoare (OUG 129 / 2000 Republicata). Acest tip de diploma este singurul document legal in baza caruia se poate incadra in cartea de munca ocupatia aferenta conform Clasificarii Ocupatiilor din Romania (COR).

In contextul integrarii in Uniunea Europeana obtinerea unei diplome recunoscute de ministerele Educatiei si Muncii capata o importanta deosebita. Normele Romaniei si UE stabilesc ca incadrarea pe o anume functie se poate face numai daca exista studii absolvite pentru functia respectiva. Certificatele eliberate de Avantaj Consulting sunt acreditate si astfel va puteti incadra in normativele din domeniu.

Toate cursurile organizate de Avantaj Consulting sunt orientate catre realizarea de proiecte concrete cu aplicabilitate practica si avem increderea ca pregatirea dvs. este in conformitate cu cererea si tendintele de pe piata muncii din domeniul Tehnologiei Informatiei! Suntem deschisi catre tot ce este nou pe piata IT si reflectam ultimele tendinte in domeniu in tematica cursurilor derulate in cadrul firmei noastre.
[mai multe informatii...]

Sediu

Munitiei nr.5
sector 6
Bucuresti

Tel.

0724 858 197
0722 787 404

Email

office@avantajconsulting.ro

Copyrights © 2014 & All Rights Reserved by Avantaj Consulting.