Despre noi

Construirea activa a unei cariere intr-un domeniu atat de dinamic cum este cel IT, presupune un proces de perfectionare continua pentru a putea face fata cu succes solicitarilor si provocarilor din ce in ce mai antrenante de pe piata muncii.

Solutia cea mai eficienta pentru aceia dintre dvs. care doresc sa isi imbogateasca cunostintele cu informatii relevante este sa invete de la persoane care detin gradul de expertiza necesar. Cursurile acreditate de Grafica, Tehnica FOTO, Webdesign, PHP sau Javascript pe care Avantaj Consulting le organizeaza de mai bine de 14 ani se bazeaza exact pe acest lucru: un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica.

Toate resursele firmei noastre – intelectuale, logistice, umane – sunt concentrate pe dorinta, indeplinita, ne confirma chiar cursantii nostri, de a oferi, cu dedicatie si profesionalism, training de calitate.

La Avantaj Consulting inveti Web design pas cu pas, motiv pentru care cursurile sunt structurate pe doua niveluri: incepatori si avansati. Pornind de la elemente de baza ce se vor diversifica si vor creste in dificultate de la o sedinta la alta, veti putea fi capabili la finalul cursurilor sa creati site-uri complexe cu continut static si dinamic (HTML5, CSS3, Javascript, PHP, Bootstrap). Modulul AVANSAT al cursurilor de Grafica, Web design si Tehnica FOTO a aparut chiar ca urmare a feedback-ului cursantilor nostri, care, devenind treptat pasionati de domeniile respective, doreau sa le aprofundeze sub indrumarea atenta si avizata a profesorilor din echipa Avantaj Consulting. Va invitam sa studiati programele!

Sediu

Munitiei nr.5
sector 6
Bucuresti

Tel.

0724 858 197
0722 787 404

Email

office@avantajconsulting.ro

Copyrights © 2014 & All Rights Reserved by Avantaj Consulting.