Cursuri conexe

Webdesign nivel I

In cazul in care doriti sa invatati WebDesign intr-un mod organizat si foarte bine structurat, va invitam in salile de curs ale Avantaj Consulting. Programa de curs, pe care puteti sa o analizati in detaliu in cele ce urmeaza, este atent elaborata si orientata catre exercitii cu maxima aplicabilitate practica. Construirea unui site web poate parea complicata iar noi nu pretindem ca ar fi lucru usor. Asistati de profesor, veti constata insa ca totul prinde mult mai rapid contur iar informatiile se sedimenteaza in cel mai eficient mod.

[...mai multe informatii]

Webdesign AVANSAT

Cursul de WebDesign | Modul Avansati este conceput si realizat exclusiv de firma
Avantaj Consulting si a venit ca urmare a feed-backului din partea absolventilor cursului de incepatori care dupa invatarea programelor DreamWeaver si Flash doreau sa realizeze asistati de catre profesori specializati un portofoliu web complex si elocvent pentru angajarea in cele mai bune posturi de designer pagini web.
Astfel, prin cursul de WebDesign – Modul Avansati firma isi propune ca la absolvire sa puteti fi capabili de a realiza lucrari complexe care vi se pot cere de catre angajatorii din domeniu. Mai mult, lucrarile realizate in timpul cursului de avansati vor putea constitui un portofoliu elocvent pentru angajare sau promovare in cariera.

[...mai multe informatii]

PHP / MySQL

Avantaj Consulting va propune sa aprofundati un limbaj de programare ideal pentru construirea unui site dinamic, in care sa puteti interactiona cu vizitatorii dvs. , anume PHP. Va asiguram ca, pe baza explicatiilor profesorilor nostri, care au atins un inalt nivel de expertiza in acest domeniu, veti putea cu usurinta sa lucrati cu baze de date complexe sau sa creati pagini statice carora sa le introduceti dinamism prin imbricarea cu codul HTML.

[...mai multe informatii]

Sediu

Munitiei nr.5
sector 6
Bucuresti

Tel.

0724 858 197
0722 787 404

Email

office@avantajconsulting.ro

Copyrights © 2014 & All Rights Reserved by Avantaj Consulting.